4-1-9 oplichterij

Vlag Nigeria Een voorbeeld van “4-1-9” oplichterij

Omdat deze tekst in zo mooi Nederlands is gesteld, willen wij u dit prachtige voorbeeld van de zogenaamde 4-1-9” oplichterij niet onthouden. Aangezien deze vorm veelal door de Nigeriaanse maffia wordt gehanteerd plaatsen  wij het hier. Er is niets in de tekst veranderd, alleen hebben wij het email adres weggehaald.

 

Crying hulp

Mijn naam is juffrouw Suzanne zita Robert, ik ben heel goed dat mijn boodschap zal tot u komen als een verrassing want het is inderdaad zeer vreemd voor iemand die je nog niet eerder hebt ontmoet om contact met u in dit verband, op zoek naar een betrouwbare, oprechte en eerlijk iemand als u die mij kan helpen in deze tijd van behoeften.

Vóór de dood van mijn vader op 20 juni 2009 in een prive-ziekenhuis hier in Abidjan, hij in het geheim belde me op zijn bed, toen ik ging zitten om te luisteren naar hem, hij begon te huilen, waarom? (1) Hij klaagde dat ik te jong voor het beheer van mijn leven met niemand om zorg van mij te nemen, (2) Dat ik nog niet klaar met mijn universitaire onderwijs als hij van plan was voor mij, onthulde hij me dat hij een bedrag van US $ 6,500.000. (Zes miljoen vijfhonderdduizend United States Dollars) dat hij nog in de bank hier, Hij legde me uit dat het was omdat van deze rijkdom, dat hij werd vergiftigd door zijn boze broeders en medewerkers, die l moet streven naar een GOD vrezen buitenlandse partner in een land van mijn keuze, waar zal overdragen l en dit geld gebruiken voor een goede investering doel, dat ik mijn universitaire onderwijs moet eindigen met de hulp van een zakenpartner / voogd in het buitenland, dat hij of zij moet me helpen het verkrijgen van een verblijfsvergunning in zijn of haar land, dat hij gebruikt mijn naam als het enige kind voor zijn nabestaanden in het depot van de fondsen.

Op dit moment ben ik nog hier in mijn land, maar zeer onveilig voor mij. Ik woon in grote angst en bondage. Ik ben van plan het verlaten van dit land zo spoedig mogelijk, maar helaas is hij niet de transactie te voltooien voordat hij stierf. Ik heb de neerlegging van certificaten waarmee hij maakte de storting in de bank, ik weet het ziet er stom voor me proberen te vertrouwen in een totale vreemdeling ik nog nooit ontmoet. Door instinct Ik ben ervan overtuigd u een eerlijk persoon en je hebt de capaciteit om deze transactie te behandelen met mij. Zodra het klaar is, kom ik dan met om u te ontmoeten en de rest van mijn leven doorbrengen in uw land. Ik wil het geld investeren in goed het bedrijfsleven en andere goede zaken die u kan voorstellen. Ik beloof u zeer compenseren met 15% voor alle hulp die u kunnen bieden mij. Ik weet niet hoe je kan voelen over dit, maar ik wil dat je nemen dit zeer serieus en vertrouwelijk. Down hier, ik woon in angst, want vijanden, ooms en boze familieleden van mijn ouders zijn jacht voor ons.

Laat mij uw mening weten over mijn voorstel aan u, Moge God je zegenen als u als u uw helpende hand uit te breiden tot een wees. Neem contact met me op mijn e-mailadres.
Groeten
Suzy

Comments are closed.

  • Africa Web TV